Ce pedeapsă a primit Cheloo pentru consum de droguri. A recunoscut tot

 

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziţii, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii și și-a aflat pedeapsa.

 

Judecătorii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe artist la o pedeapdă de doi ani de închisoare cu suspendare.

 

Termenul de încercare stabilit de judecători este de patru ani, perioadă în care, dacă acuzatul săvârşeşte o altă faptă penală, va executa şi cei doi ani de pedeapsă cu suspendare.

 

Cheloo a recunoscut în faţa procurorilor că a consumat marijuana, dar a spus că nu a vândut nimănui.

 

În luna martie 2016, procurorii DIICOT Ploiești au efectuat zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo.

 

La ieşirea din sala de judecată, Cheloo a precizat că: ”Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca şi voi”, a declarat artistul, conform Digi 24.

Comentarii Facebook