Ce fotografie de la 11 septembrie 2001 creeaza controverse FOTO


O fotografie de la atentatele de la 11 septembrie 2001 agita spiritele si creeaza controverse la 10 ani de la tragicele evenimente.

Fotograful Thomas Hoepker, care a surprins imaginea, a preferat sa nu o publice nici in cartea care reuneste cele mai dramatice momente din 11 septembrie 2001.

In imagine apar cativa tineri care rad, cu toate ca in spate ard turnurile gemene. Thomas Hoepker a povestit in Slate ca, imediat dupa ce s-a aflat ca turnurile gemene din New York au fost lovite. s-a grabit sa ajunga in acea zona pentru a surprinde cat mai bine cele intamplate. Fotografia a fost realizata langa un restaurant, iar tinerii nu pareau deranjati de ce se intampla, a povestit fotograful.

"Azi, sensul acestei fotografii nu are nici o legatura cu judecarea indivizilor de acolo. Viata nu se opreste langa un act terorist. Oamenii din aceasta fotografie nu se pot abtine sa fie vii", a scris The Guardian.

In 11 septembrie 2011 se implinesc zece ani de la dramaticele evenimente din New York, unde si-au pierdut viata sute de oameni.

 

Comentarii Facebook