Ce decizie a luat Ariana Grande în urma atentatului de la Manchester

 

Ariana Grande și-a suspendat pe o perioadă nedeterminată turneul european ”The Dangerous Woman Tour”, în urma atentatului terorist comis luni seară în Manchester.

 

Ariana Grande, 23 de ani, nu va concerta joi la Londra cum era prevăzut și a decis să-și suspende turneul cel puțin momentan, conform Agerpres. Artista a concertat în Dublin și Manchester și urma să ajungă pe O2 Arena din Londra miercuri și joi. Cântăreața avea prevăzute concerte în Belgia, Polonia, Germania și Elveția.

 

Un atac terorist care a avut loc la sala de concerte Manchester Arena din orașul aflat în nord-vestul Angliei, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, este tratat de autorități drept un atac sinucigaș. Deflagrația a avut loc seara târziu la porțile de ieșire de la spectacol, iar pe rețelele sociale au fost postate imagini cu oameni fugind disperați spre adăpost.

 

Sunt cel puțin 22 de morți și 59 de răniți, iar la fața locului se află un impresionant dispozitiv polițienesc, potrivit BBC. La concert se aflau mulți adolescenți și chiar copii.

Comentarii Facebook