Ce avere are Dan Diaconescu, liderul PP-DD Dan Diaconescu. El candidează la Camera Deputaţilor în Târgu Jiu

 

Dan Diaconescu candidează la Târgu Jiu și îi face concurență lui Victor Ponta. În declarația de avere a scris că deţine nouă terenuri intravilane, majoritatea în Bucureşti şi trei case.

 

Casele enumerate de Diaconescu au 506 metri pătraţi, respectiv 301 metri pătraţi, și au fost cumpărate în 2007. În 2009, Diaconescu a mai achiziţionat o casă, de 225 de metri pătraţi, toate fiind situate în Sectorul 1 din Bucureşti, dar şi un spaţiu comercial de 9.500 de metri pătraţi, scrie Mediafax.

 

Autoturismele lui de lux nu au fost menționate în declarația de avere, dar a spus că are bijuterii în valoare de 50.000 de euro. În conturile liderul PP-DD are 234.000 de euro. Despre Dianconescu s-a scris că ar deține mațini de lux din mărcile: Rolls-Royce, două Bentley-uri, un Mercedes decapotabil şi un SUV Infinity, un avion pentru două persoane, un elicopter şi un iaht.

 

În privința veniturilor, Dan Diaconescu a scris că a încasat în ultimul an fiscal 12.972 lei pentru ”consultanţă” la Oglinda Television și un comision de 30.000 de euro de la aceeaşi societate comercială. La aceeași societate, Diaconescu deține 3.312 acţiuni din totalul de 82.800. El mai este asociat la Oglinda Press SRL, Dan Diaconescu L.V. Distribution SRL, Ocran Televiziune SRL, precum şi la Precizia Business Center SRL.

 

În dosarul de candidat, Diaconescu a semnat că nu a colaborat cu Securitatea, dar nu a precizat nimic despre instituţiile de represiune din timpul regimului comunist.

 

Ce avere are GIGI BECALI, candidat PNL la Camera Deputaților

Comentarii Facebook