Ce alimente trebuie să consumi pentru a avea un bronz perfect

 

Regimul alimentar sănătos oferă strălucire pielii însă şi culoarea pielii poate fi păstrată consumând un anumit tip de alimente.

Pentru a avea o culoare frumoasă şi de durată, înainte cu o zi de a merge la plajă exfoliază-ţi pielea prin îndepărtarea celulelor moarte şi redarea stralucirii pielii. Ca agent de exfoliere, dar şi pentru tonifierea pielii se poate folosi cu rezultate remarcabile zaţul de cafea. După acest proces de exfoliere trebuie folosită o cremă puternic hidratantă, scrie culinar.ro.

La plajă, dacă nu doriti sa apelaţi la produse obţinute prin metode chimice puteţi apela cu încredere la uleiul de măsline. Acesta vă va proteja de arsuri, vă hrăneşte pielea şi mai rezistă şi la apă.

Pentru a vă păstra culoarea, puteţi face o baie cu ceai negru şi cuişoare. Umpleţi cada şi turnaţi apoi două linguriţe de cuisoare şi 5, 6 plicueţe de ceai negru. În afară de o culoare placută acestă baie îi va da pielii tale un tonus foarte bun.

Consumul regulat de morcovi şi roşii dau pielii o culoare foarte placută. Beta carotenul este şi antioxidant, neutralizează radicalii liberi, previne apariţia afecţiunilor tumorale, are rol protectiv împotriva radiaţiilor ultraviolete şi stimularează imunitatea.

Alte produse naturale care pot da o culoare frumoasa pielii sunt: unt topit cu pudră de lemn de santal, ulei de eucalipt, ulei de cătină, ulei de sunătoare, comprese cu morcov crud dat pe răzătoare, ulei pur de argan.

Comentarii Facebook