Ce alimente te ajuta sa slabesti si sa ai un abdomen plat


Cei care vor sa dea jos kilogramele si sa aiba un abdomen plat pot urma dieta Dr. Oz, care nu se bazeaza pe infometare, ci pe diverse combinatii de alimente cu efect garantat.

Pentru a slabi trebuie sa consumi alimente care lupta cu stresul. Pentru picioare subtiri si un fund ferm, trebuie sa mananci multe lactate, iar pentru a slabi peste tot trebuie sa ai un un metabolism mai rapid.

Pentru abdomenul plat indicate sunt portocalele si avocado. Daca ai tipul de silueta mar, cu picioare subtiri si abdomen proeminent, inseamna ca organismul tau produce un exces de cortizol. Acest hormon al stresului contribuie la depunerea grasimii pe abdomen si diminueaza masa musculara. Pentru a scapa de acest lucru trebuie sa consumi vitamina C, dar si grasimi bune.

Daca ai o silueta de tip para cu fundul mare, coapsele groase si talie subtire, trebuie sa consumi multe lactate degresate. Calciul este foarte util in acest cazuri. In plus, este bine sa adaugati si fasole neagra, care contine carbohidrati.

Pentru a arde grasimile de peste tot trebuie sa consumi nuci multe, care au un continut mare de L-arginina, o substanta care stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor. Nu trebuie sa lipseasca nici ceapa cruda, un diuretic natural si da mai mult gust oricarei mancari, scrie unica.ro.

Comentarii Facebook