Caz UIMITOR: O fetiță de 12 ani ș-a dat în judecată părinții


O fată de 12 ani din Irlanda și-a dat în judecată părinții după ce era să își piardă viața într-un accident rutier.

Faith Carberry, din orașul irlandez Longford, a intentat un proces împotriva părinților săi în urma unui accident rutier, din 2007, în care aproape și-a pierdut viața.

Accidentul a avut loc în noiembrie 2007, când Faith avea șapte ani. Mama fetiței, Mary Carberry, conducea în stare de ebrietate și a cauzat un accident în urma căruia au murit doi oameni: sora lui Faith, în varsta de doar 6 ani, și prietena lui Faith, de 9 ani. Un alt baiețel a suferit răni majore, dar a supraviețuit.
Faith a avut leziuni la coloană și a trebuit să poarte ghips timp de zece săptămani, urmând apoi 3 luni de terapie pentru a putea să treacă peste moartea surorii sale, informează Yahoo News.

Cinci ani mai târziu, fata a intentat un proces împotriva părinților, pentru daune fizice și psihice, sub îndrumarea bunicului ei. Mary Carberry a primit pedepsa cu închisearea pe o perioadă de 6 ani.

Cazul lui Faith nu este unul izolat, în SUA peste două treimi din copii morți în accidente rutiere călătoreau cu șoferi aflați sub influența alcoolului.

Comentarii Facebook