Cât sex este indicat să faci pe lună și CÂT de rapizi sunt românii într-un act sexual comparativ cu americanii

 

Standardele în ceea ce priveşte numărul de contacte sexuale într-o lună sunt destul de ridicate la americani, ei fiind singurii care au efectuat astfel de studii pe criterii ştiintifice. 

 

Marjele sunt însă foarte mari şi depind de la caz la caz, fiind normal ca într-o perioadă mai grea numarul de raporturi sexuale să fie mai mic.

 

Informaţiile care urmează sunt doar orientative.

 

- Între 20–30 de ani, sunt normale în medie între 15-30 de acte sexuale pe lună.

 

- Între 30 şi 40 de ani, media este de 8, (+-5) pe lună (pot fi şi 3, dar şi 13). Constatările făcute de medici îi ajută să le ofere pacienţilor cu probleme medicamente care au o acţiune mai rapidă asupra erecţiei.

 

- Între 40 şi 50 de ani, media scade la 4-8 pe lună. Dupa 60 de ani, frecvenţa indicată de specialişti este de 4 (+-4) pe lună.

 

Actul sexual la români, mai scurt decât la americani

 

Românii sunt mai rapizi în realizarea unui act sexual, spre deosebire de americani, se arată într-un studiu realizat de către specialiştii de la Centrul Medical Povernei din Capitală. ”Am chestionat 120 de pacienţi, 65 dintre ei sufereau de disfucţie erectilă iar 55 erau normali. Le-am cerut să completeze un chestionar legat de timpul de organizare a actului sexual’’, ne-a declarat dr. Dan Pereţianu, specialist în sexologie şi andrologie, autorul cercetării. Bărbaţilor li s-a cerut să spună cât timp le ia din momentul în care apare dorinţa de a face sex şi până când se decid (“timpul dorinţei”), cât le ia de la decizie la preludiu (“timpul deciziei”) şi de la preludiu la penetrare. A rezultat un timp total de 37 de minute la bărbaţii normali şi de 44 de minute la cei cu disfucţie erectilă, în timp ce la americani timpul total alocat acestori timpi, de la momentul la care se ia decizia şi până la finalizarea lui, este mult mai mare, de 54 de minute. ‘‘Românii au un act sexual mai scurt decât americanii, mai ales la nivelul gândului (de la gând la decizie). Americanii se gîndesc mai mult până se decid dacă să aibă sau nu un act sexual, în timp ce românii sunt foarte rapizi în decizie”, comentează rezultatele cercetării dr. Pereţianu.

 

Mai exact, americanilor le ia 29 de minute să se decidă să facă sex în timp ce românii au nevoie de 12 minute (cei normali) şi 18 minute (cei cu disfuncţie erectilă). Constatările făcute de medici îi ajută să le ofere pacienţilor cu probleme medicamente care au o acţiune mai rapidă asupra erecţiei.

Citește mai departe pe doctorulzilei.ro

Comentarii Facebook