Carne spălată cu detergent într-un magazin Penny! Un client a făcut scandal monstru - VIDEO

 

Clientul unui magazin din Ploieşti, judeţul Prahova, a făcut scandal, acuzând angajaţii că vând carne spălată cu detergent. 

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Poliţia s-a autosesizat şi face cercetări după ce clientul unui magazin din Ploieşti a fost filmat în timp ce le reproşează vânzătoarelor că i-au vândut şorici spălat cu detergent.

 

În imaginile care au fost postate pe Facebook se poate observa cum bărbatul însoţit de un prieten, care şi filmează scena, intră în magazin şi începe să arunce cu şorici spre vânzătoare. Omul înjură şi loveşte un aparat de pe masă, în timp ce le reproşează angajaţilor că îmbolnăvesc clienţii.

 

La fata locului se află şi un bodyguard, dar care nu intervine în conflict.

 

Bărbatul pleacă abia după ce îşi primeşte banii inapoi pe produse. Acesta nu a depus, deocamdată, plângere.

 

”Până acum, la noi nu a fost primită nicio sesizare. Cu toate acestea, după apariţia filmuleţului se fac verificări. Poliţia s-a autosesizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

 

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova a mers la magazin. ”Facem un control în colaborare cu Poliţia. Este în desfăşurare, după ce se va finaliza vom afla şi alte date”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Victoria Balaban, comisarul şef adjunct al CJPC Prahova.

 

Până la această oră, reprezentanţii magazinului nu au putut fi contactaţi.

Comentarii Facebook