Care sunt cele mai bune 7 ceaiuri afrodisiace

 

Ceaiurile afrodisiace si-au dovedit utilitatea inca din cele mai vechi timpuri, fiind folosite de ambele sexe pentru a revitaliza viata de cuplu si pentru a impulsiona activitatea sexuala a partenerilor. 

 

Desi exista multe tratamente recomandate de medici pentru tratarea disfunctiei erectile sau pentru cresterea libidoului, ceaiurile naturale reprezinta o alternativa mult mai sanatoasa si eficienta decat acestea, intrucat nu numai ca vindeca problemele sexuale, ci ajuta si la detensionarea si la reechilibrarea organismului. 

 

Ceai de ghimbir si scortisoara

 

Regasit in categoria ceaiurilor afrodisiace, ceaiul de ghimbir si scortisoara are un efect foarte placut asupra corpului tau, inducand o senzatie de caldura si imbunatatind circulatia in zona pelvina si in partea inferioara a abdomenului, efectul final fiind acela de crestere a apetitului sexual. Totodata, marirea fluxului sanguin din zona pelvina determina un grad inalt de umiditate vaginala, ceea ce conduce la intensificarea placerii din timpul actului sexual.

 

Ceai de Ginkgo biloba

 

Responsabil pentru dilatarea vaselor de sange periferice, Ginkgo biloba este un remediu de incredere impotriva disfunctiei erectile, acesta avand un impact direct asupra celulelor endoteliale, care determina o crestere a fluxului de sange din arterele si venele penisului, fara a afecta presiunea sanguina generala. In plus, acest ceai contracareaza efectele negative ale antidepresivelor asupra functiei sexuale, intrucat asigura o oxigenare mai buna a creierului, prin intensificarea circulatiei sanguine.

 

Ceai de Ginseng

 

Ginsengul este un recunoscut afrodisiac, datorita capacitatii sale de a creste energia, vitalitatea si rezistenta organismului, intrucat contine compusi chimici care sustin un bun echilibru hormonal, contribuind la imbunatatirea functiei sexuale prin o buna intretinere a activitatii rinichilor, organe esentiale pentru functionarea optima a organismului. De asemenea, Ginsengul creste nivelul de oxid nitric din sange, ceea ce permite peretilor arterelor sa se relaxeze, facilitand astfel circulatia sanguina.

 

Detalii pe divahair.ro

Comentarii Facebook