Cântăreața Ramona Fabian a MURIT într-un accident de circulație

 

Solista de muzică populară Ramona Fabian a murit într-un accident de circulație în localitatea Mihai Viteazu, comuna Saschiz, judeţul Mureş. 

 

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 5 octombrie, în jurul orei 13.45. Ramona Fabian conducea un autoturism care a intrat sub un TIR.

 

Cântăreața de 34 de ani revenea acasă de la București, unde a dus pe cineva la Aeroport.

 

Conform polițiștilor, oboseala s-ar părea că a fost cauza acestui accident. Ramona Fabian a pierdut controlul volanului și a acroșat un TIR într-o curba la dreapta, în localitatea Mihai Viteazu.

 

În data de 05.10.2013, in jurul orelor 13,00, pe DN.13, la km 86+300, F. D.R. de 34 ani în timp ce conducea un auto marca VW Golf , din directia Brasov spre Sighişoara, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta semnalizată prin indicatoare şi marcaje, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a lovit în partea lateral-stânga un autotractor marca DAF condus de D. A., de 39 ani, care circula regulamentar din sens opus. Acesta a încercat să evite coleziunea dar a părăsit carosabilul într-o vale. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului Golf”, precizează IPJ Braşov.

Comentarii Facebook