Cand va aparea in romana biografia lui Steve Jobs


Biografia lui Steve Jobs a fost lansata luni, 24 octombrie, in SUA, dar romanii vor mai trebui sa astepte pana cand volumul va fi disponibil si in limba romana.

Volumul scris de Walter Isaacson va fi lansat in limba romana in martie 2012, la Editura Publica.

"Avem drepturile de autor si credem ca in martie 2012 o sa apara editia in limba romana", au spus reprezentanþii Editurii Publica.

Cartea prezinta evenimentele importante din viata co-fondatorului Apple: refuzul de a-si cunoaste tatal, parerile acestuia despre diversi lideri ai momentului de la Barack Obama la Bill Gates si vorbeste despre boala de care suferea geniul Apple.

"Cand am cautat-o pe mama mea biologica, evident ca il cautam si pe tatal meu biologic. Am aflat putine lucruri despre el si nu mi-a placut ce am aflat", a povestit Jobs biografului sau, Walter Isaacson.

Jobs a fost adoptat la nastere, dar si-a identificat tatal, un american nascut in Siria care se numeste Abdulfattah Jandali, care avea un restaurant cu specific mediteranean in Silicon Valley. El nu a vrut ca sora lui vitrega sa dezvaluie identitatea tatalui sau: "Am devenit bogat si ma tem ca ma va santaja sau ca va alerta presa", a spus Jobs intr0un extras dintr-o carte publicata de Huffington Post.

Steve Jobs, 56 de ani, a murit pe 5 octombrie, din cauza unui cancer la pancreas.

 

Citeste alte amanunte despre biografia lui Steve Jobs mai jos...

Steve Jobs in biografie: Bill Gates este un om fara imaginatie

Steve Jobs in propria biografie: Consumul de LSD m-a ajutat sa vad ceea ce este important

Comentarii Facebook