Miercuri 24 Aprilie

Bleont, dupa ce si-a aratat penisul intr-o conferinta de presa: "Nu sunt nici nebun, nici disperat" - VIDEO


Actorul Claudiu Bleont a explicat intr-un interviu acordat dupa incidentul socant de la Arad, de joi seara, cand si-a penisul in fata jurnalistilor, ce l-a determinat sa faca acest gest.

"Asa am simtit sa fac in acel moment. Am avut numeroase repetitii cu piesa 'Cautandu-l pe Shakespeare prin Richard al III lea'. Suntem 45 de actori care jucam in piesa aceasta, iar ultimele 3 zile de dinaintea acestui spectacol mi-au dat niste trairi aparte. Aceasta a fost una dintre ele si nu mi-e deloc rusine cu ce am facut", a spus actorul, citat de libertatea.ro.

"Si Madonna a facut asta. Nu uitati ca eu sunt actor si tot ce fac, fac cu pasiunea unui actor care se dedica trup si suflet. De ce atata jena? Asa ne-a facut Dumnezeu si nu ar trebui sa ne fie rusine. Eu nu sunt politician. (...) Trebuie sa se inteleaga ca nu sunt nici nebun si nici disperat. A fost o stare de spirit a unui om de 52 de ani. Este gestul unui actor care stie ce face si isi asuma absolut toate lucrurile. De 1 decembrie, de exemplu, am ragait in direct la tv si am spus asa ca de ce sa-mi fie rusine, doar romanul mananca si bea de 1 decembrie, dupa care ragaie! Ce, nu-i asa?", a mai spus actorul, care a marturisit ca s-a gandit sa faca acest gest si la Festivalul de la Cannes.

 

VEZI AICI SCENA IN CARE CLAUDIU BLEONT SI-A ARATAT PENISUL!

Comentarii Facebook