Bianca Drăguşanu se luptă la "Serviţi vă rog!" pentru „omul-şnur"

 

Întreaga sumă de bani de la emisiunea la care participă şi frumoasa Bianca Drăguşanu "Serviţi vă rog!" vor merge la "omul şnur" Florian Cârpaci.

Florian Cârpaci, bătrânul care a participat la „Românii au talent", trăieşte cu gândul la concurenţii de la „Serviţi, vă rog!" Nu din alt motiv, ci pentru că banii rezultaţi din show îi vor fi donaţi lui, scrie Cancan.

La cei 82 de ani, deveanul care a impresionat o ţară întreagă prin numărul său de contorsionism realizat pe scena show-ului „Românii au talent", îşi trage ultimele speranţe de supravieţuire de pe urma ediţiei din acest an a emisiunii „Serviţi, vă rog!".

Nu-mi vine să cred că Bianca Drăguşanu mă va ajuta!", spune bătrânul contorsionist, care în prezent trăieşte în mare sărăcie, supravieţuind dintr-o pensie de handicap în valoare de 200 de lei.

Florian Cârpaci are grave probleme de sănătate astfel că, în ultimele luni a orbit aproape complet: „Nu mai văd decât umbre în faţă, însă chiar şi aşa, în timpul emisiunii cu nea Mărin îmi lipesc urechea de televizor pentru a auzi ce fac ei acolo. Acum sunt necăjit, pentru că mi-a fost tăiat şi cablul, dar o să îmi povestească vecinii ce s-a întâmplat la „Serviţi, vă rog!".

Florian Cârpaci a ajuns până în semifinala concursului „Românii au talent", în care s-a prezentat cu un număr de contorsionism. În ciuda vârstei sale şi a problemelor de sănătate, a reuşit să îşi treacă trupul printr-un cerc strâmt din oţel.

Comentarii Facebook