Bianca Drăgușanu îi răspunde lui Huidu

 

Bianca Dragușanu nu a lăsat netaxat atacul lansat de Serban Huidu pe blog, în legătură cu avortul făcut de fosta asistentă tv.

 

În fiecare zi îşi dau cu părerea despre presupusele evenimente care s-au întamplat sau NU în viaţa mea persoane care să zicem că ''mă desfiinţează'' prin cuvinte destul de dure.

Constat că, de fapt, aceste persoane care mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine nu fac parte din categoria ''sfinţilor'', ba mai mult fiecare dintre ei au câte un ''dosar'' destul de gros sau câte un trecut nu tocmai plăcut.

 

Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă, alţii şi-au înşelat nevestele cu colegele de la muncă, altele se vând, ieftin fiind înecate în datorii şi minciuni, alţii au amante la 2 paţi de casa lor.

Aş putea să dau nume şi să spun poveştile reale ale acestor persoane publice...Toţi aceşti oameni NU mă cunosc, dar vorbesc despre mine...toţi aceşti oameni au uitat cine sunt ei de fapt!", a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook.

 

Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea facută, chiar îmi e milă de ea, dar pentru milioane de adolescente, avortul trece ca o bagatelă, ca un chestie peste care se poate trece uşor, când în fapt el implică atât de multe! Din cauza unor inconştienti ca cei ce defilează cu Bianca pe prima pagina, România are înca 500.000 de avorturi pe an, iar întreruperea de sarcină este prima metoda contraceptivă la noi! Asta în 2013, când sunt atâtea soluţii pentru ca astfel de drame să nu se întâmple!”, a scris Huidu.

 

Citește AICI mesajul complet al fostului cârcotaș.

Comentarii Facebook