Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de un fost iubit: ”Ma ducea in padure si ma lovea! Imi zicea sa urlu cat vreau”

 

După cazul Alexandrei Stan, bătută de impresatul ei, și alte vedete povestesc despre întâmplările nefericite din viața lor. 

 

Bianca Dragusanu a luat relatat la Antena 1 cum era bătută de un fost iubit.

 

Starea Alexandrei am avut-o si eu acum cativa ani. Mi-era rusine de ce pateam, credeam ca este vina mea. Abia acum am curajul sa recunosc traumele prin care am trecut din cauza faptului ca am iertat”, a spus frumoasa roșcată.

 

Despre cazul Alexandrei Stan, Bianca a spus că impresarul ei ar trebui aspru pedepsit. ”Acest barbat ar trebui inchis. Nu este un om, este un animal, un pericol public. Nu poti sa lovesti cu atata bestialitate. Nu poti sa fii atat de agresiv cu un om care iti cere sa te opresti. Eu am facut greseala sa imi retrag plangerea. Probabil va face si ea la fel. Dupa o palma pe care tu o ierti, va veni o alta bataie”, a mai spus Bianca

 

Ea a mai afirmat că cel care a bătut-o pe ea a scăpat ieftin, pentru că nu a mers mai departe cu plângerea de la poliție. ”Nu am avut curajul sa merg pana la capat si am retras plangerile. Am uitat durerea parintilor mei. Ma consider vinovata ca acum chinuie si alte fete. Stiu ca loveste si alte fete, alte iubite, din surse sigure. 

 

Eram indragostita de un barbat. In prima faza l-am iertat. Si-a permis sa faca ce a facut acest animal. Alexandra este un sfert din ce am fost eu. Am ramas cu probleme fizice. Trebuia sa gasesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au inceput. M-a lovit intr-o zona in care eu eram foarte sensibila, la picior, unde eu aveam deja probleme.

 

Ma rapea de pe strada, ma sechestra. Ma ducea in padure, ma batea si imi spunea: 'Urla! Urla daca vrei sa urli'. Mi-era teama ca vor urma mama si sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui inchis si supus aceluiasi tratament”, a povestit logodnica lui Victor Slav.

 

Eu mi-am distrus atunci familia iertandu-l. Parintii mei nici nu au stiut. M-am lasat prostita de niste lacrimi. A venit la mine la spital si a inceput sa planga. L-am intrebat de ce nu s-a oprit. Mi-a cerut iertare dupa sase luni in care am fost imobilizata la pat. Am stat sase luni internata la Floreasca”, și-a amintit frumoasa roșcată.

 

Ma punea sa o sun pe mama si sa o mint. Sa ii spun de ce nu vin acasa, ma punea sa imi controlez vocea. Imi era frica si o faceam pe mama sa creada ca sunt bine. Eu am fost impresionata de lacrimile lui, desi el nu era impresionat de lacrimile mele. Nu era beat, era perfect lucid”, a adăugat Bianca.

 

Ea se așteaptă să fie iarăși amenințată de fostul iubit, care o bătea crunt. ”Acum nu imi mai este frica de el. Probabil ma va contacta si ma va ameninta. Eu nici nu ii spun numele, nu merita”.

Comentarii Facebook