Bendeac acuzat că este în spatele clipului ”Care este capitala Angliei?”

 

Eleva de la Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad, care nu a știut cum se numește capitala Angliei, este în depresie.

 

Scena a fost filmată la Balul Bobocilor din 2016. Protagonista filmulețului este acum în clasa a XI-a, iar unul dintre cei care a distribuit filmarea este actorul Mihai Bendeac. Acesta a dezmințit faptul că ar fi implicat în toată această poveste. ”Cel/cei care au pagini false cu numele meu și postează pe rețelele de sociale vor avea plângeri penale în următoarele zile. Sunt determinat să-i las în curul gol, fără niciun pic de milă și compasiune. Jegurile trebuie să-și ia lecții de la viață. Nu e prima dată când se întâmplă astfel de lucruri”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Facebook.

 

Eleva care a gafat la Balul Bobocilor este în depresie, susțin colegii. Asta după ce filmulețul de acum doi ani a revenit în atenția internauților. Videoclipul s-a viralizat foarte repede. Unul dintre cei care ar fi distribuit videoclipul a fost Mihai Bendeac. Și directoarea este supărată pe celebrul actor. Femeia nu înțelege de ce adolescenta, care pe atunci avea doar 14 ani, trebuie să treacă prin așa ceva. Colegii fetei susțin că ea este atât de supărată, încât nu mai vrea să vină la școală.

 

Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine  a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”, a spus supărată directoarea liceului, prof. Doinița Pașca, potrivit vremeanoua.ro.

 

Când a fost realizată filmarea, tânăra care nu a știu cum se numește capitala Angliei era în clasa a noua. 

Comentarii Facebook