Becali a plătit tratamentul în străinătate unei victime de la Colectiv, în valoare de 70.000 dolari. Vrea să ajute și restul răniților


Omul de afaceri Gigi Becali a plătit transportul și tratamentul la o clinică specializată din Israel uneia dintre victimele de la Club Colectiv.

Patronul stelist a scos deja 70.000 de dolari din buzunar și a precizat că va avea o întâlnire cu ministrul Sănătății pentru a estima cat cât ar costa transferul în clinici din străinătate a tuturor victimelor tragediei de săptămâna trecută.

"Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare. Stiu ca are 2 copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare", a declarat Becali la Spitalul de Arși, potrivit sport.ro

Acesta a precizat că nu contează cât va costa, o sa plătească suma necesară pentru salvarea persoanelor rănite în incendiu.

"Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vedem pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?", a mai spus patronul stelist.

Cu toate că inițial a criticat evenimentul care avea loc în seara incendiului, spunând că ”erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice", latifundiarul și-a arătat susținerea pentru salvarea persoanelor rănite.

Comentarii Facebook