Duminica 12 Iulie

Băut, un șofer român a uitat unde și-a lăsat soţia. A sunat la 112

 

Un şofer a sunat la 112, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un drum comunal din Constanţa, și a raportat că nu știe unde și-a lăsat soția.

 

Accidentul s-a petrecut pe drumul comunal care leagă localităţile Nisipari şi Dorobanţu Gară. Şoferul de 34 de ani a ieșit singur din mașină, dar a sunat la 112 spunând că în maşină se afla şi soţia sa, pe care nu o mai găseşte.

 

Un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” al judeţului Constanţa s-a deplasat la acest accident, temându-se că femeia ar putea să fi rămas prinsă sub maşina răsturnată, conform Mediafax.

 

Pompierii l-au găsit pe bărbat, confuz, fără a da de soția acestuia. Până la urmă s-au lămurit că aceasta nu era împreună cu soţul ei în momentul producerii accidentului, aceasta aflându-se acasă, la Poarta Albă.

 

Şoferul care a alarmat Poliţia şi ISU Constanţa a suferit un traumatism cranian minor, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, iar medicii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,24 miligrame per litru. El este cercetat penal pentru conducere în stare de ebrietate şi ar putea fi şi sancţionat contravenţional pentru alertarea fără drept a organelor de ordine publică.

Comentarii Facebook