Bătaie la MASTERCHEF? Filmul scandalului și cât de reale sunt acuzațiile concurentului agresat - VIDEO

 

Un concurent de la Masterchef acuză pe Facebook că a fost bătut de chef Florin Dumitrescu. ProTV a prezentat imaginile scandalului, dar și probe care îl incriminează pe concurentul care a lansat acuzațiile. 

 

Trebuia sa fie cel mai ravnit concurs culinar de pe Planeta Romaniei, dar... In curand, intamplari adevarate de pe Bricul Mircea. In rolul de agresat subsemnatul, iar agresorul... un ”Geniu”. In urma agresiunii nu am primit nici o scuza, iar conform examinarii medico-legale, rezultatul este: traumatism cranio facial afirmativ, echimoza si edem, contuzie piramidala nazala”, a scris Georgeo Andrei pe Facebook. 

 

Georgeo a cerut să i se facă dreptate: ”In urma unui GRAV INCIDENT ”AGRESIUNE” care m-a pus in imposibilitatea de a demonstra calitatile mele... ma vad obligat sa imi fac dreptate in justitia romana in care am foarte mare incredere. Pasiunea mea nu va fi oprita de un nemernic...care va plati pentru fapta lui!

 

Imaginile prezentate de ProTV arată că spiritele s-au încins, dar că Florin Dumitrescu nu l-a lovit pe concurent. Florin Dumitrescu și-a pierdut cumpătul și a sărit să îl lovească cu capul pe Georgeo Andrei, dar s-a oprit la timp, împingându-l. Cei doi urlă unul la altul, dar pe imagini nu se vede că juratul l-ar fi lovit pe Georgeo Andrei.

 

După 2 ore de la incident, concurentul a fost filmat într-un testimonial, mulțumindu-le juraților că l-au lăsat sa meargă mai departe: ”Bricul Mircea este o poveste, nu am crezut niciodata ca voi urca pe acest vas. Cred ca le voi povesti si nepotilor mei aceasta experienta. Le multumesc Chefilor ca m-au lasat sa trec mai departe. Mi se pare ca Florin s-a impiedicat de nasul meu, norocul lui e ca nu am avut reflexul genunchiului în ouăle lui. A scăpat nevătămat și totul este bine când se termină cu bine. Totul e bine cand se termina cu bine”, a declarat Georgeo Andrei la putin timp dupa incident.

 

Vezi AICI VIDEO.

Comentarii Facebook