Bărbatul cu cei mai mari bicepşi din lume: 79 de cm! FOTO

 

Moustafa Ismail în vârstă de 24 de ani este din Egipt şi a fost numit culturistul cu cei mai mari bicepşi din lume: au 78,74 de cm în circumferinţă, aproximativ aceeaşi valoare cu talia unui bărbat matur.

Moustafa este poreclit "Big Mo" şi este angajatul unei staţii de benzină din SUA, unde s-a mutat cu întreaga familie doar pentru a reuşi să se antreneze mai bine.

Tânărul spune că a timpă de 10 ani din viaţă a tras într-una de fiare în sala de fitness, de cel puţin două ori pe zi, minim trei ore de fiecare dată. Reţeta a dat roade, se pare, el obţinând astfel bicepşi enormi, care l-au ajutat să apară în Cartea Recordurilor în 2013. 

Moustafa Ismail mănâncă zilnic un kg şi jumătate de pui, jumătate de kg de peşte şi patru pahare de migdale, "udate", scrie Daily Mail, cu aproape 8 litri de apă, carbohidraţi şi 3 litri de shake-uri de proteine.

Tânărul de 24 de ani este acuzat că foloseşte steroizi, dar spune că îşi datorează bicepşii moştenirii genetice: tatăl său a fost şi el culturist în Egipt.

 

Foto: dailymail.co.uk

 

 

Comentarii Facebook