Avion prăbușit în sudul Rusiei: 62 de morți. Avionul venea din Dubai- VIDEO

 

Un Boeing al companiei FlyDubai s-a prăbușit, sâmbătă dimineață, pe aeroportul din Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, accidentul soltându-se cu 62 de morți, conform Agenției oficiale TASS.

 

”Avionul cu 55 de pasageri și patru sau cinci membri ai echipajului la bord, venind de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), s-a prăbușit când a încercat să aterizeze pe aeroportul din Rostov-pe-Don”, a declarat Marina Kostiukova, relatează AGERPRES.

 

Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legătură între Dubai și Rostov-pe-Don, Cursa FlyDubai FZ981, s-a prăbușit în jurul orei 0.50 GMT și a luat foc. Incendiul a fost stins după o oră, potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență.

 

Un Boeing 737 s-a prăbușit în timp ce încerca să aterizeze. 61 de persoane erau la bord. Toți au murit”, a declarat purtătorul de cuvânt al filialei locale a ministerului.

 

Sâmbătă dimineață, la Rostov-pe-Don, ploua în averse și o alertă de vânturi puternice a fost emisă de filiala locală a Ministerului pentru Situații de Urgență.

Comentarii Facebook