Atentat terorist la bordul unui avion american-VIDEO

Un tanar nigerian care a declarat ca are legaturi cu Al-Queda a incercat de detoneze un dispozitiv exploziv la bordul unui avion apartinand companiei americane Northwest Airlines, in momentul in care aceste se deplasa pe ruta Amsterdam-Detroit

 

Tanarul a fost identificat, se numeste Abdul Faruk Abdulmutallab si are  32 de ani. Potrivit CNN, tanarul a fost imobilizat de pasageri. In momentul in care a fost predat autoritatilor le-a declarat celor de la FBI ca are leg?turi cu al-Qaeda.
inte de ora local? 12:00, dup? un periplu de circa nou? ore, potrivit m?rturiilor pasagerilor, citate de presa american?.

"S-a auzit un zgomot de explozie si toata lumea a fost putin surprinsa", Syed Jafry, unul dintre pasageri contactat de CNN. "Dup? cateva secunde, s-a vazut un pic de lumina, ca si cum ar fi venit de la o flacara, apoi am vazut foc. Oamenii aproape ca au intrat in panica. Toat? lumea s-a implicat", a declarat el.

 
Potrivit CNN barbatul le-a declarat anchetatorilor ca a achizitionat explozivul din Yemen si ca a primit ordine cand sa il foloseasca.

Comentarii Facebook