Aparatul care îi scapă pe bărbați de ”chinurile” bărbieritului



Deși este un ritual zilnic pentru mulți bărbați, bărbieritul poate avea multe neplăceri, precium coșuri, iritații, tăieturi sau piele uscată

Bărbieritul este un ritual pentru mulţi bărbaţi în fiecare dimineaţă. Aspectul îngrijit şi plăcut pe care îl oferă bărberitul aduce de multe ori şi neplăceri precum coşuri, iritaţie, tăieturi sau piele uscată.

Morgan Gustavsson a inventat în anul 1989 epilarea cu Lumină Intelsnă Pulsată, un sistem popular și astăzi. Acum, alături de colegul său, Paul Binun, Morgan susține că a descoperit cromoforul, o parte din molecula firului de păr, care poate fi eliminat cu ajutorul unei anumite lungimi de undă luminoase.

Pornind de la această descoperire, ei au inventat un aparat de ras cu laser, intitulat Skarp, eficient pe orice tip de păr. Aparatul trebuie plimbat doar uşor peste piele şi astfel elimină imediat firele de păr. Produsul poate fi folosit pe tot corpul atât de bărbaţi, cât şi de femei, pentru că nu provoacă efecte secundare nedorite, potrivit descopera.ro.

Suedezii au lansat proiectul pe Kickstarter, unde a avut un real succes, reușind să strângă 650.000 de dolari.

Skarp va fi lansat pe piaţă în martie 2016 şi va costa 159 de dolari.

Comentarii Facebook