Antena 1, sanctionata cu 10 minute de intrerupere a emisiei pentru filmul cu BOC DEZBRACAT


Antena 1 a fost sanctionata cu intreruperea emisiei pentru 10 minute, intre 19.00 si 19.10, pentru difuzarea filmului cu Emil Boc dezbracat.

CNA a decis aceasta santiune din cauza emisiunii "Un show pacatos" in care a fost dat publicitatii un filmulet in care premierul Emil Boc aparea dezbracat in vestiarul unei sali de sport.

"Eu cred ca este bine ca s-a ajuns la o concluzie. Dezbaterea luase proportii. In momentul de fata se produc in mass-media mai ales electronice fenomene de ocultare a informatiei de interes public, informatii care nu ajung la public. Este ok faptul ca CNA a penalizat clar si sever aceasta abatere de la reglementarile Codului Audio-vizual. Sunt convins ca aici a fost supralicitata si reactia publicului. Au fost peste 100 de sesizari. E obligat CNA sa reactioneze. Alegerea importantei pedepsei s-a indreptat spre ceea ce era maximal. Fenomentul degradarii tinutei etice a calitatii unor programe televizate era atat de evident", a declarat la Realitatea TV, directorul Active Watch Romania, Mircea Toma.

Comentarii Facebook