Andrei Gheorghe a fost dat afara de la Pro FM pentru ca ar fi prea batran

 

Andrei Gheorghe a vorbit despre faptul că a fost dat afară de la Pro FM pentru ca ar fi prea batran.

 

Ultimul an la Pro FM a fost de nesuportat. Primeam semnale ca voi fi dat afara, ca nu ma vor”, a povestit realizatorul pentru Evenimentul Zilei.

 

Nu mi-au spus direct in fata, dar s-a facut un repros mascat. Expresii cum ar fi 'inadecvare la produs', ca 'trebuie facut un program pentru publicul tanar'. Mi s-a zis chiar sa nu mai zic 'Pink Floyd' pe post. Dupa asta, timp de doua saptamani am repetat: 'Ba, esti prea batran, nu mai spune Pink Floyd pe post!'.

 

O alta poveste amuzanta este aceea in care se scriau pe tabla temele pe care nu ai voie sa le rostesti in emisiune: pensie, moarte, boala, deces... Pink Floyd”, a declarat Andrei Gheorghe.

 

Realizatorul a spus că nu are nicio ofertă de muncă și că se gândeste sa se retraga din presa.

 

Imi contruiesc o casa acum, este o afacere. Din 1996 si pana acum, cred ca am construit in jur de 12 case in Bucuresti, pe unele le-am vandut, pe altele le-am dat, pe altele le-am lasat la sotii”, a mai spus el.

 

Realizatorul a scris și pe Facebook un mesaj: ”Pentru colegii de la ProFM. Ca sa nu mai aflati noutatile din pagina de media. De maine, nu voi mai continua matinalul. Va multumesc pentru doi ani excelenti. Va urez bafta si sa va bucurati in continuare de radio”.

Comentarii Facebook