Andreea Marin, făcută PRAF de un politician din cauza căstoriei cu Tuncay: ”E o ruşine ce a făcut moldoveanca asta!”



Nunta Andreei Marin cu preparatorul fizic de origine turcă Tuncay Ozturk se pare că nu a atras doar simpatii, un politician român fiind de părere că gestul acesteia este ”o rușine”.

Invitat la emisiunea ”Agentul VIP”, prezentată de Cristi Brancu, COrneliu Vadim Tudor a dezbătut mai multe subiecte mondene, printre care și căsătoria Andreei Marin cu Tuncay, despre care nu a avut cuvinte de laudă.

"Bine că am scăpat de ea! Înainte turcii luau cu forţa fetele de români la Istanbul, acum ele se duc de bună voie. E o ruşine ce a făcut moldoveanca asta! Nu ai voie să faci aşa ceva! Ce mă, s-au terminat bărbaţii din România? Ce a găsit la el, că e mai scund ca ea? Nu-l poate certa pe moldoveneşte cum făcea cu Ştefan... Nu sunt de acord cu aşa ceva! Nu sunt de acord, în general, cu căsătoriile mixte! Cel mai important lucru într-un cuplu, după ce se termină o partidă de amor, este comunicarea! Dacă nu vorbeşti în limba ta cu fiinţa dragă, nu se cimentează acel menaj. E treaba ei! E viaţa ei! Eu o simpatizez!", a spus politicianul.

Comentarii Facebook