Miercuri 24 Aprilie

Amendă URIAȘĂ la Radio Zu din cauza lui Mircea Badea. A jignit un ascultător



Consiliul Național al Audiovizualului a amendat postul Radio Zu cu suma de 10.000 de lei, după ce Mircea Badea a folosit cuvinte injurioase în două edișii ale emisiunii ”Mircea Badea la Zu”.

CNA a primit trei sesizări cu privire la edițiile din 16 decembrie 2013 şi 20 februarie 2014 ale emisiunii "Mircea Badea la Zu".

În ediţia din 16 decembrie, Mircea Badea a comentat intervenţia telefonică a unui ascultător, care discuta despre respectarea regulilor de circulaţie în România. Mircea Badea a spus că ascultătorul respectiv este "prost", întrucât spune că este bine să respecţi regulile de circulaţie, chiar dacă asta implică să faci 12 ore de la Bucureşti la Cluj. Mircea Badea a făcut aceste comentarii plecând de la ideea că, pentru a respecta viteza legală, trebuie să ţi se creeze cadrul pentru a o respecta, informează Mediafax.

În ediţia din 20 februarie, Badea a comentat intervenţia telefonică a unei ascultătoare, care l-a întrebat pe acesta care este motivul pentru care Crin Antonescu nu mai are acces la Antena 3. Realizatorul a precizat că Antonescu a avut multe intervenţii telefonice în emisiuni ale Antena 3, însă după încheierea discuţiei cu ascultătoarea respectivă, la un moment dat, acesta a folosit un limbaj care a fost considerat înjurătură de mai mulţi membri ai CNA. Tot în acea emisiune, Mircea Badea a folosit cuvinte precum "retardată", "bou", "cretin".

Directorul postului Radio ZU, Toni Teșiu, a fost și el prezent la ședința CNA și a precizat că ascultătorii intră în discuții cu Mircea Badea știind că are o personalitate puternică.

"Ascultătorii intră în discuţie cu Mircea Badea ştiind că acesta este o personalitate puternică", a spus Toni Teşiu.

Comentarii Facebook