Alpinistul Zsolt Torok, nervos pe jignirile primite de la etnicii maghiari. L-au făcut trădător pentru că se afișează cu steagul românesc



Alpinistul român, de etnie maghiară, Zsolt Torok, este deranjat de comentariile răutăcioase din partea mai multor cetățeni ai Ungariei și etnici maghiari.

Aceștia i-au adresat injurii și l-au făcut trădător pentru că a ales să se afișeze cu steagul României la expediția în Khatmandu.

"Nu vreau sa ma incarc cu energie negativa. Astfel am arucat doar o privire si am citit pe diagonala mesajele nationaliste in care cetateni maghiari din Ungaria si Romania ma numesc tradator de tara ,tradator jegos etc. As putea sterge aceste comentarii insa nu le sterg pentru ca nu este rusinea mea este rusinea lor . Din pacate aceste postari care murdaresc nu sunt scrise in limba romana astfel nu intelegeti ce scrie acolo. Nu ma pun sa le traduc insa ele reflecta gandirea acestei comunitati care dupa cele spuse nu gandeste constructiv si european. Imi pare rau ca in 2015 unii aleg sa gandeasca asa dar cum am mai spus nu este rusinea mea este a lor . Eu am altceva de facut,ar fi benefic sa incetati cu aceste comentarii", a scris Zsolt Torok, pe Facebook.

Comentarii Facebook