Alexandra Stan, bătută de impresar. Cântăreața are ochii tumefiați - FOTO

 

Alexandra Stan a fost bătută de impresar, negând faptul că ar fi suferit un accident de circulație, așa cum a spus managerul ei.

 

Totul este o minciună, nu am avut nici un accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital”, a spus artista.

 

Alexandra Stan a ajuns cu echimoze pe faţă şi a fost tratată sâmbătă de medicii Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Constanţa. ”Alexandra Stan a ajuns sâmbătă în Urgenţă, dar nu este internată în spital", a adeclarat, pentru Replica de Constanţa, dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa.

 

Alexandra Stan a fost bătută de către managerul ei, Marcel Prodan, între cei doi fiind și o relație de dragoste. 

 

Managerul artistei a scris pe Facebook că aceasta a suferit un accident de circulație, dar Alexandra Stan a spus că a fost agresată. ”Totul este o minciună, nu am avut nici un accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Acidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a spus cântăreața, confom cancan.ro.

 

Tatăl Alexandrei a relatat că incidentul s-ar fi întâmplat la ieşire din localitatea Valu lui Traian, tânăra fiind dusă la sputal de un echipaj de la Poliția Rutieră.

 

Comentarii Facebook