Afrodisiace naturale pentru bărbați! Ești mai viril și mai rezistent cu aceste alimente

 

Bărbatilor le place să mănânce, dar și să facă sex. Astfel că specialiștii au prezentat câteva alimente care pot garata o viață sexuală de milioane.

 

1. Ouăle sunt extrem de bune pentru tânărul bărbat, emoționat la primele întâlniri. Consumul de ouă la micul dejun te scutește de unele emoții când frumoasa ta prietenă acceptă să vină la tine acasă. Acest aliment conține vitamina B - un nutrient - cheie pentru a fi mai relaxat și a evita rușinoasa ejaculare precoce.

 

2. Telina este un alt aliment minune. Conține androstenon si androstenol, adică feromoni care te pot excita si care iti ajuta organismul să transmita mirosuri si semnale ce te fac mai irezistibil in fata femeilor. Poți să mesteci puțină țelină înainte de a merge la club sau bar, iar efectul ar putea fi unul incredibil: femeile te vor remarca cu ajutorul feromonilor pe care îi emani. Dacă nu ai noroc, măcar ai consumat un aliment sănător.

 

3. Inghetata de vanilie este specială pentru un maraton sexual. Înghețata conține mult calciu și fosfor, minerale care îți stimuleaza libidoul si cresc rezervele de energie ale muschilor.

 

Calciul este foarte bun și pentru o ejaculare explozivă, pentru că mușchii care controlează acest proces au nevoie de calciu pentru a se contracta perfect. 

 

4. Alunele braziliene sunt o sursă importantă de selenium, o vitamină care ține sănătoși spermatozoizii. 

 

5. Consumul de ficat ajută la fertilitate. Acest aliment conține vitamina A, renumită pentru faptul că stimulează apariția unui numar mai mare de spermatozoizi si îmbunătățește performanțele sexuale. Ficatul mai conține și zinc. Corpul elimina 5 miligrame de zinc la fiecare ejaculare - o treime din necesarul zilnic. Un weekend plin de contacte sexuale ar putea să îți lase corpul fără rezerve de zinc. 

 

6. Tot la fertilitate ajută și banalele piersici. Sunt bogate în vitamina C și dau o ”mână” de ajutor bărbaților asigurând spermatozoizi de o mai bună calitate. O cercetare a scos la iveala faptul ca barbatii care au consumat cel putin 200 de miligrame de vitamina C zilnic aveau un numar mai mare de spermatozoizi.

 

7. Afine sunt o adevărată viagra. Cei care au probleme de erecție pot consuma din plin aceste fructe. Afinele conțin fibre solubile ce impiedica depunerea colesterolului pe peretii arterelor. In plus, afinele contin compusi care ajuta la relaxarea vaselor de sange, imbunatatind circulatia.

 

8. Friptura este iarăși recomandată. Proteinele din carnea slabă cresc natural nivelul de dopamina si norepinefrina - doua chimicale din creier care amplifica sensibilitatea in timpul contactului sexual. Carnea conține și zinc, un mineral care stimuleaza libidoul.

 

9. Ciocolata neagra este un adevărat afrodisiac. Conferă corpului o mai mare sensibilitate, deoarece ciocolata conține metilxantine. Pielea va receptiona si cea mai mica atingere, provocand diverse reactii in corp

Comentarii Facebook