Luni 6 Februarie

Adriana Bahmuţeanu face mărturisiri şocante: "Sunt victima violenţei domestice. Copiii au fost martori"

 

Adriana Bahmuţeanu a recunoscut că este victima violenţei domestice şi că nicio femeie nu pleacă de acasă dacă îi este bine.

Adriana Bahmuţeanu a făcut o declaraţie referitoare la violenţa domestică şi a spus că este o victimă. "Consider că în acest moment, în domiciliul pe care îl aveam cu soţul meu, copiii mei nu ar fi suficient de bine protejaţi. Nicio femeie cu doi copii mici nu pleacă de acasă de foarte mult bine. O să vedeţi în curând care este apărarea mea. Sunt victima violenţei domestice. Vreau să mă apăr şi să-mi păstrez copiii. Aceste lucruri se vor discuta ori în instanţă, ori cu mediatori. Au fost agresiuni fizice şi psihice. Copiii au fost martorii acestor episoade violente, inevitabil. O să vin cu martori. Regret că nu am sunat când trebuia la 112", a declarat Bahmuţeanu la România TV, citată de cancan.ro

În plus, ea nu se teme de posibilele dovezi sau înregistrări pe care le-ar putea deţine Silviu Prigoană împotriva ei. "Nu mi-e frică pentru că nu am făcut nimic rău, poate am băgat degetul în nas. Nu l-am înşelat pe soţul meu, nu am avut o atitudine indecentă, nu am de-a face cu crima organizată cu traficul de droguri. Dacă mă acuză trebuie să aducă probe. Pentru siguranţa acestor copii şi pentru siguranţa mea personală, consider că este mai bine, o perioadă, să locuim în vila unor prieteni în Pantelimon, nu în vila mamei mele, mama mea nu are nicio vilă. Până pe 5 septembrie, îmi pregătesc apărarea", a comentat Bahmu.

Comentarii Facebook