Adrian Năstase îl susţine pe medicul Brădişteanu


Fostul premier a postat pe blog un mesaj prin care arată că nu este de acord cu anchetarea medicului Brădişteanu.

Adrian Năstase a scris joi, pe blogul personal, că i se pare "revoltător şi inacceptabil" ca medicul Şerban Brădişteanu să fie anchetat pentru simplul fapt că la îngrijit pe el.

"Scriam miercuri că, în actuala campanie electorală, liderii PDL au dispărut şi că au rămas pe teren, în locul lor, procurorii DNA. Am avut dreptate. După mai mult de cinci luni şi în ultima săptămână de campanie electorală, procurorii DNA au finalizat un nou dosar– dosarul medicului Brădişteanu, acuzat că m-ar fila spitalul Floreasca", a susţinut el într-o postare pe blogul personal, potrivit Realitatea.

"Nu au contat expertizele de la institutul medico-legal, nu a contat faptul că la internare aveam tensiune 23, nu a contat că eram pacientul său şi că urma să efectuez la dânsul o operaţie pe cord deschis, la fel ca mama mea, ei bine, procurorii au spus că nu am fost, ştiu eu, la secţia de pediatrie şi că am fost internat la secţia de chirurgie a doctorului Brădişteanu, unde am fost consultat, de altfel, de toţi medicii cardiologi din spital", a mai spus fostul premier.

Comentarii Facebook