Actrita Mila Kunis e trista ca nu o invita nimeni in oras

 

Mila Kunis, una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood spune interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, ca de foarte putine ori este invitata in oras.

"Nu sunt invitata de nimeni in oras. in ultimul an, n-am prea fost acasa, asa ca cine ar fi putut sa ma invite? Nici nu ies des, oricum. Prefer sa stau acasa si sa beau o bautura buna si sa ma uit la televizor. Eu si paharul meu de vin suntem cei mai buni prieteni", glumeste actrita, citata de Celebuzz.

Mila Kunis a mai spus ca in momentul de fata nu se gandeste la operatii estatice, insa nu exclude varianta ca peste 10 ani acest lucru sa se intample pentru a-si mentine tineretea si frumusetea, atat de pretuite de Hollywood.

"Corpul meu nu si-a revenit niciodata dupa "Lebada Neagra", mai spune Mila.

Actrita si-a amintit de filmul in care a jucat "Black Swan", spunand ca "forma corpului meu e diferita. Cand ajunsesem la 43 de kilograme, eram toata numai muschi, piele si oase. Cand m-am ingrasat la loc, toata grasimea a mers in locuri diferite. M-as fi bucurat daca imi crestea fundul. Dar toata grasimea pe care am pierdut-o in zona pieptului s-a dus pe solduri si pe stomac".

Comentarii Facebook