Accidentul aviatic de la Tuzla a mai facut o victima: unul dintre raniti a murit azi noapte la spital


Unul dintre ranitii in accidentul aviatic de la Tuzla a murit azi noapte la Spitalul Militar din Bucuresti. Astfel, numarul celor care si-au pierdut viata in catastrofa aviatica de luni dupa-amiaza a ajuns la 12.

Potrivit Mediafax, militarul care a murit era in starea cea mai grava dintre cei trei raniti: era in coma, cu arsuri de gradele trei si patru si fractura de femur.

"Desi atunci cand a ajuns la Spitalul Militar din Bucuresti barbatul parea sa nu mai aiba semne vitale, totusi medicii au efectuat manevre de resuscitare mai mult timp, insa fara succes", a declarat o sursa pentru Mediafax.

Ceilalti raniti din accident sunt in stare buna, fiind internati tot la Spitalul Militar Bucuresti.

Accidentul aviatic de la Tuzla s-a produs luni in jurul orei 17.40, cand un avion militar AN-2 care executa o misiune de antrenament si transporta parasutisti s-a prabusit.

In avion erau 14 persoane, dintre care trei au supravietuit dupa ce s-au aruncat in gol, suferind rani grave. Alti 11 militari au murit in catastrofa aviatica de la Tuzla.

Intre cei 11 militari si-au pierdut viata se afla si Nicolae Jianu, comandantul scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene "Aurel Vlaicu" de la Boboc, cel care conducea avionul AN-2.

Comentarii Facebook