Accident in Ungaria. Un roman a murit si noua au fost raniti dupa ce un autocar si doua microbuze s-au ciocnit


Un roman a murit si alti patru au fost raniti intr-un accident petrecut in apropierea granitei dintre Ungaria si Romania. In accident au fost implicate doua microbuze si un autocar, in care se gaseau 50 de persoane.

?

Din primele cercetari se pare ca soferul unui microbuz a incercat sa faca o depasire si la revenirea pe banda de mers a derapat. Masinile din coloana au intrat in coliziune si in urma impactului a rezultat ranirea grava a patru romani si moartea altuia de 60 de ani.

?

Potrivit politistilor maghiari, autocarul in care se aflau 50 de persoane si care veneau din Italia circula regulamentar., fiind urmat de doua microbuze. Soferii acestor autoturisme au intrat in depasire, dar al doilea nu a reusit? sa faca manevra in timp si a incercat sa reintre pe banda, derapand si lovindu-se de remorda autocarului.

?

Autovehiculul in care se gaseau 50 de pasageri a derapat si a iesit de pe drum. Microbuzul care a intrat in depasire s-a rasturnat si a fost lovit de un alt autoturism de transport persoane care circula regulamentar.

Comentarii Facebook