Accident aviatic in Rusia soldat cu 44 de morti. 8 pasageri au supravietuit FOTO si VIDEO


Un avion s-a prabusit in apropiere de aeroportul Petrozavodsk, in Karelia, situat in nord-vestul Rusiei. 44 de persoane au murit si numai 8 au supravietuit.

Potrivit Ministerului pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia RIA Novosti, avionul, un TU-134 apartinand companiei RussAir, a incercat sa aterizeze in jurul orei 23.50 pe o autostrada, la un kilometru de aeroportul Petrozavodsk. Avionul s-a rupt in bucati in momentul in care a atins solul.

"Potrivit ultimelor informatii, 52 de persoane se aflau la bordul avionului, dintre care 44 au murit iar opt au fost ranite", a declarat un oficial din cadrul ministerului pentru RIA Novosti.

Potrivit Interfax, cadavrele erau imprastiate pe autostrada si accidentul ar fi fost provocat de conditiile meteorologice nefavorabile.

Supravietuitorii au fost spitalizati, iar unul este in stare grava, a declarat o purtatoare de cuvant a Ministerului pentru Situatii de Urgenta, Irina Andrianova, pentru RIA Novosti.

Avionul, in care erau 43 de pasageri si noua membri ai echipajului, se deplasa pe ruta Moscova-Petrozavodsk, capitala Kareliei.

 

 

Comentarii Facebook