A primit 200.000 de dolari bacșiș. I-a stat inima în loc - FOTO

 

O chelneriță din SUA a primit un bacșiș de 200.000 de euro. 

 

Utilizatoarea site-ul reddit.com a povestit că în restaurantul în care lucrează au intrat două surori și un prieten al acestora. ”Una dintre surori a plătit consumația după ce i-am adus nota de plată. Nu-mi place să fiu nepoliticoasă și să mă uit la nota de plată înainte ca persoanele să plece, așa că n-am făcut-o. M-am uitat la chitanță și am văzut scrisă acolo suma de 200.000 de dolari, pe care ar fi trebuit s-o deduc de pe cardul ei.

 

Pentru că nu sunt nebună, am fugit imediat la managerul său. El a decis să sune la compania care procesează plățile cu carduri. Ideea de bază este că băncile nu onorează plăți pentru bacșișuri excesive (pot refuza plăți pentru bacșișuri care depășesc 30% din valoarea notei de plată). Drept urmare, nici n-am încercat să încasez cei 200.000 de dolari, așa că nici nu știu dacă respectiva persoană are genul acesta de sumă în cont. În orice caz, a fost o după-amiază nebună”, a povestit tânăra pe Facebook. 

 

Comentariile au curs valuri pe site-ul reddit, unii remarcând că femeia care a încercat s-o păcălească pe chelneriță a făcut o eroare uriașă, a adunat consumația de 111 dolari cu suma de 200.000 de dolari și i-a dat 211.000 dolari. 

Comentarii Facebook