A descoperit după 20 de ani de căsnicie că soția lui a fost bărbat. Se simte VIOLAT

 

Un bărbat din Antwerp a aflat, după 20 de ani de căsnicie, că femeia cu care este căsătorit a fost bărbat. 

 

Potrivit cotidianului belgian Het Nieuwsblad, citat de Agerpres, Jan s-a căsătorit cu Monica în 1993, dar numai acum a aflat adevărul: soția lui suferise o operație de schimbare de sex. Femeia lua pastile anticoncepţionale şi susținea că are încă menstruaţii, ba mai mult își cumpăra și tampoane.

 

Jan a mărturisit că numai după ce a aflat adevărul a înțeles de ce soția lui folosea lubrifianţi de fiecare dată când făceau sex. El susține că soția lui este o femeie frumoasă şi ”nu are trăsături masculine”.

 

Jan nu și-a dorit copii cu actuala lui soție, pentru că mai avea patru din celelalte două căsătorii.

 

Adevărul a ieșit la lumină în urma unor zvonuri. ”Toată lumea părea să ştie, doar eu nu aveam habar. Este o trădare de cea mai joasă speţă. Simt că onoarea mea este lezată. Numai gândul că am dormit alături de ea timp de atâţia ani mă dezgustă acum”, s-a plâns el.

 

Cei doi s-au luat la bătaie după ce cărțile au fost date pe față. Jan şi Monica împart încă domiciliul conjugal, dar nu își mai vorbesc. 

 

Bărbatul a deschis un proces pentru a-și da soția afată din casă, dar nu a reușit să facă acest lucru, iar acum așteaptă anulare a căsătoriei.

Comentarii Facebook