11 trucuri ca să pari mai slabă. Vezi AICI care sunt acestea



Pentru persoanele care au câteva kilograme în plus, dar pot ține diete, există câteva trucuri cu ajutorul cărăra pot să pară mai slabe.

Iată 11 trucuri care te ajută să pari mai slabă.

1. Dacă talia ta nu e aşa de subţire pe cât ţi-ai dori, încearcă o pereche de pantaloni sau jeanşi cu talie joasă. Dacă pantalonul se termină chiar sub buric, corpul tău va părea mai subţire şi mai lung.

2. Când trebuie să porţi fustă, alege-le pe cele până la genunchi. Astfel nu ţi se văd coapsele puternice, dar nu atragi atenţia nici asupra gleznelor groase. În loc să te concentrezi pe a ascunde zonele cu probleme, mai bine caută modalităţi de a-ţi pune în evidenţă calităţile. Dacă ai braţe frumoase, bine sculptate, poartă bluze fără mâneci, iar dacă ai o figură frumoasă, pune-o în evidenţă printr-un machiaj adecvat.

3. Contrastele îngraşă, aşa că cel mai indicat este să porţi nuanţe ale aceleaiaşi culori sau, şi mai bine, aceeaşi nuanţă din cap până în picioare. Obţii un puternic efect de alungire. Dacă ai o siluetă de tip pară, cu partea de jos mai bine dezvoltată, încearcă să porţi fustă, dresuri şi pantofi în aceeaşi nuanţă.


Citește mai mult pe Unica.ro


Comentarii Facebook