10 ponturi pentru un orgasm garantat

 

Pentru cei care au probleme în a atinge orgasmul, specialiștii au conceput o serie de pași care trebuie urmați pentru atinge culmile plăcerii.

 

1. Abandoneaza-te intru totul

Simte-te bine in propria-ti piele si goleste-ti mintea de orice urma de gand negativ. N-o sa ajungi niciodata la marele orgasm daca ai tot felul de preocupari pentru detalii neimportante si nu te concentrezi asupra propriul corp.

 

2. Exerseaza cu vibratorul

Unul dintre ele mai bune exercitii ca sa obtii un orgasm este sa practici si exersezi placerea cu un vibrator. Investeste intr-unul si exerseaza cat poti de mult, ca sa realizezi pe ce butoane trebuie sa apesi, ca sa declansezi valurile de placere.

 

3. Lubrifiaza-te!

 

Daca lubrifierea naturala nu e suficienta, suplimenteaza. Achizitioneaza-ti un lubrifiant si foloseste-l din plin; un vagin bine lubrifiat raspunde mult mai bine la stimulii de placere.

 

4. Pregateste-ti corpul pentru sex.

 

Fa exercitii de respiratie – nici nu stii cat de importante sunt! Incepi prin a respira rar si adanc, astfel incat sa cresti nivelul oxigenului din corp si, deci, fluxul sanguin, care va iriga mult mai bine toate organele tale sexuale.

 

5. Nu neglija starea psihica!

 

Daca astepti o partida de sex spectaculoasa chiar diseara, incepi s-o pregatesti cu multa atentie, eventual trimitand partenerului cateva sms-uri deocheate care va vor seta amandurora mintea catre starea care trebuie.

 

6. Concentreaza-te doar asupra ta.

 

Suna egoist? Nu e. Fiindca si partenerul iti va multumi pe deplin daca o vei face. Numai concentrandu-te asupra ta vei obtine cea mai autentica placere si vei fi capabila sa-l faci fericit si pe el.

 

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Comentarii Facebook