Zodiacul popularității! Care sunt cele mai populare zodii


Care sunt cele mai populare zodii. Zodiile de foc și aer sunt iubitoare de viață socială, aglomerație și au nevoie de multă agitație. Acestea sunt vedetele zodiacului. Dacă trăiești alături de un nativ din următoarele zodii, trebuie să știi la ce să te aștepți, pentru că sunt extrovertiți. 

Nu toată lumea este în întregime extrovertită sau introvertită - majoritatea oamenilor se plasează undeva la mijloc.

Care sunt cele mai populare zodii - Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este liderul îndrăzneț al zodiacului, așa că oamenii născuți pe teritoriul acestui semn de foc aprins tind să fie pe latura mai îndrăzneață, făcându-i mai probabil să fie extrovertiți. Berbecul prosperă în situații energizante, cu multă adrenalină, caută experiențe interesante cu alți oameni și nu se tem să riște. Sunt în mod natural asertivi și i-au inițiativa în viața lor socială.

Care sunt cele mai populare zodii - Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt conduși de planeta de comunicare Mercur, deci acest semn de aer vorbăreț este unul dintre cele mai extrovertite din zodiac. Gemenii se nasc cu darul de a vorbi liber într-un fel în care te face să îi asculți. Sunt cu adevărat iscoditori și vor să cunoască alți oameni. Gemenii sunt roși de curiozități și au o aplecare pentru bărfe și strălucesc la evenimente sociale.

Care sunt cele mai populare zodii - Leul (23 iulie - 22 august)

Leii sunt conduși de soare în astrologie și copiază cea mai strălucitoare stea din inima sistemului nostru solar. Nu este de mirare că a fi în centrul atenției și a avea tendințe extrovertite le vine ca o mănușă. Această zodie a focului nu are nicio problemă în stabilirea conexiunilor sociale, să se exprime și vor să fie în centrul atenției.

Care sunt cele mai populare zodii - Balanță (23 sept. - 22 octombrie)

Balanța trăiește pentru parteneriat, așa că, pentru persoanele născute pe teritoriul acestui semn de aer, conexiunile sociale sunt cele care le fac să vibreze. Balanțele sunt concentrate în mod natural pe relațiile exterioare și dinamica dintre oameni, făcându-i extrovertiți în mod natural. Ei se simt foarte bine atunci când sunt capabili să treacă cu diplomație prin diverse situații și să intre sub pielea altora.

Care sunt cele mai populare zodii - Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt spiritele sălbatice libere ale zodiacului, cărora le place să caute noi emoții și cunoștințe, să-și lărgească orizontul și să călătorească în locuri noi. Acestea fiind spuse, este complet potrivit ca acești nativi să aibă personalități mai extrovertite. Săgetătorul este definit de dragostea sa pentru aventură, așa că de obicei spun spontan ”Da!” invitațiilor.

Care sunt cele mai populare zodii - Vărsător (Jan. 20 - Feb. 18)

Vărsătorul este semnul care guvernează prietenia, grupurile și colectivul, așa că nu este de mirare că oamenii născuți în această zodie să fie extrovertiți. Vărsătorilor le place să se simtă parte a unei comunități și prosperă atunci când colaborează cu alții, așa că a avea o mulțime de conexiuni sociale este o parte importantă a vieții lor. 

Comentarii Facebook