Vlăduța Lupău, mari preocupări înainte de venirea bebelușului: „Sunt omul șantierului”


Vlăduța Lupău va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel, în aproximativ două luni, de aceea vedeta face pregătiri intense, astfel încât să aibă casa gata înainte să nască.

În timp ce alte mame cumpără produse pentru bebeluș înainte de naștere, Vlăduța Lupău face vizite magazinelor cu materiale de construcții pentru a termina amenajarea casei înainte de venirea pe lume a primului ei copil, un băiețel. Artista face tot posiblilul să fie gata cu pregătirile până la marele eveniment, scrie Spynews.

Mai sunt doar nouă săptămâni până va deveni mamă pentru prima oară, dar Vlăduța nu are timp de stat și contemplat asupra emoțiilor pe care le trăiește, căci este foarte ocupată cu amenajarea casei sale.

Sunt omul șantierului. De câteva zile sunt în toate magazinele: de marmură, de quarț, de obiecte sanitare ... Cine e în șantier așa ca noi știe că toate comenzile durează minim 8 săptămâni. (...) Eu chiar am încercat să le comand pe toate din timp, însă mai am câteva chestii rătăcite și rămase și mă enervează. Și până nu le văd cu ochii mei, nu îmi plac. Am pățit. Au venit, au montat gresia, nu mi-a plăcut, au venit și au dat-o jos. Am comandat alta.”, le-a mărturisit Vlăduța Lupău fanilor ei, într-un InstaStory.

Povestea de iubire dintre Vlăduța Lupău și actualul soț, Adrian Rus, a început în urmă cu mai mulți ani. Ei au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit anul trecut. Adi Rus este din Cluj și este cunoscut atât ca sportiv, cât fi ca fiul lui Toma Rus, fostul chestor de poliție și fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

Comentarii Facebook