Vlăduța Lupău le dă sfaturi celor cu probleme de cuplu: ”Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor. După îți pare rău și regreți”


Vlăduța Lupău a lansat un nou cântec care are familia în prim plan. Artista este total împotriva infidelităților, pentru că acest lucru afectează nucleul dătător de viață. 

Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu.

După cum știți, am lansat piesa ”Falsitate și păcat” și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic.

Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva.

Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu”, a spus Vlăduța Lupău, pe pagina ei de Instagram.

Comentarii Facebook