VIDEO/FOTO - Cum vor arăta oamenii în anul 3000: Vor avea mâinile încleștate și două seturi de pleoape


Pentru multe persoane, câteva momente fără telefon sau laptop pot părea o eternitate. O animație 3D arată oamenilor de ce ar trebui să petreacă mai mult timp fără un device în mână.

Cercetătorii au creat un model numit „Mindy” despre care spun că este modul în care vor arăta oamenii în mai puțin de 800 de ani, ca urmare a dependenței de tehnologie, dailymail.co.uk.

mindy.jpg

Cu spatele cocoșat, gâtul larg, mâna încleștată și un al doilea set de pleoape, Mindy ar putea fi înfățisarea omului din anul 3000. Mindy a fost creată de Toll Free Forwarding ca o cale de a vizualiza cum ne afectează tehnologia.

Am obținut cercetări științifice și opinii ale experților asupra acestui subiect, înainte de a colabora cu un designer 3D pentru a crea omul viitorului care se schimbă din punct de vedere fizic din cauza utilizării constante a telefonului, laptopurilor și a altor tehnologii”, au spus reprezentanții Toll Free Forwarding.

Anii în care ne uităm în jos la telefon sau în sus la ecranul computerului ne vor schimba postura. Mâinile vor căpăta o formă de clește după cum ținem telefonul în mână.


Comentarii Facebook