Vedetă din România: ”Nu-mi permit să mă duc la mare, la noi!”


Actorul și omul de televiziune Cosmin Seleși spune, ironic, că el nu își permite să meargă pe litoralul românesc. 

Fostul prezentator al emisiunii ”Te cunosc de undeva” a spus lucrurilor pe nume așa cum a făcut-o de fiecare dată, chiar dacă acest lucru i-ar atrage atipatii.

Cosmin Seleși preferă să meargă departe de aglomerația de pe plajele din România.

La emisiunea moderată de Adela Popescu, Cosmin Seleși este dezgustat de prețurile foarte ridicate din ultimii ani, lucru dublat de serviciile puse la dispoziție de administratorii hotelurilor sau restaurantelor de pe litoralul românesc.

Chiar dacă sună ciudat, nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece… înnebunesc. Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a declarat Cosmin Seleși, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Experiența unor clujeni la un hotel de pe litoral. A fost ieftin la plată, iar la fața locului numai probleme: Am culcat copilul pe șezlong - VIDEO

Comentarii Facebook