Unde și-a investit banii artistul Fuego. Artistul născut la Turda a comentat glumele care se fac pe seama sa


Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, artist originar din Turda, că investește mult în artă, nu în case. 

Eu nu sunt un om extravagant, nu am astfel de atitudine și nu mă arunc cu capul înainte fără să gândesc înainte. Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate.

Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zona pe care nu o știu. Asta nu înseamnă că nu e în regulă! Nu mi-aș lua o casă în altă țară. Dacă vreau să vizitez orice loc din lumea asta mare, mă sui în avion și merg acolo. Nu am nevoie de o proprietate care să mă lege de un loc sau de o investiție care să fie vulnerabilă! Dar îi felicit pe cei care au acest curaj de care eu nu dispun”, a declarat artistul, cu sinceritate.

Fuego investește în artă, apreciază tablourile și sculpturile cu poveste. 

Iubesc arta plastică în toate formele ei și încerc să fac și bine prin ceea ce pictez eu. Tablourile mele se vând și din fondurile obținute, sprijin tinerii artiști. În toamnă voi avea vreo trei expoziții în țară și sunt fericit tare că îmi ies și că pasiunea aceasta a ajuns la un anumit nivel, de mai bine de șapte ani, prin care îmi pot împlini o vocație și pot ajuta.

Tablourile mele au ajuns și în străinătate și e o mare satisfacție să știi că opera ta desăvârșește un spațiu. Cât despre mine, una dintre cele mai mari pasiuni este cea a colecționatului. Sunt un împătimit colecționar și da, uneori am și exagerat cu achiziții sau investiții. Am și tablouri mai valoroase și altele mai puțin valoroase. Mi-am spus la un moment dat că tot ce strâng, economisesc din munca mea, după plata tuturor datoriilor și a impozitelor, trebuie să investesc în sufletul meu", a recunoscut Paul Surugiu.

Fuego a devenit subiect de glume după melodia ”Împodobește, mamă, bradul”,în care cântă în duet cu Irina Loghin. ”Am învățat să nu mă mai afecteze, să nu pun la suflet și să arăt că sunt cu treapta deasupra multora. Și glumele astea nevinovate cu Crăciunul, în timp, mi-au adus o anumită popularitate. Desigur, dacă au fost făcute asumat, cu bun simț! Nu suport și nu admit mârlănia, proasta creștere, miștoul ieftin făcut doar de dragul de a fi interesant.

Eu nu vreau să fiu unanim aplaudat și-mi convine să existe și public pentru care mai am mult de lucru sau în fața căruia nu am reușit să mă ridic la anumite 'standarde'. Asta nu dă nimănui dreptul în schimb, să arunce cu noroi, să jignească și să facă tot posibilul să minimalizeze munca și dăruirea unui artist, a unui om care apare în fața publicului său, oricare-ar fi acesta”, a mai spus Fuego.

Comentarii Facebook