Soția lui Ilie Năstase, nemulțumită de apropiații celebrului tenismen: „Am obosit să mă lupt cu hienele”. Ce spune despre Charlotte Năstase


După ce Charlotte Năstase a făcut, săptămânile trecute, acuzații dure la adresa tatălui ei. Acum, Ioana Năstase, actuala parteneră a celebrului tenismen, a intervenit în acest scandal. Ioana Năstase s-a dezlănțuit în acuzații la adresa apropiaților soțului ei în mai multe interviuri acordate.

Prima țintă a atacurilor sale a fost Charlotte Năstase, fiica care spune că nu și-a văzut tatăl de 14 ani. Charlotte, a reintrat, recent, în atenția publicului larg, după ce și-a făcut cont pe Onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut dedicat adulților. Charlotte Năstase a lansat acuzaţii dure pentru tatăl său, specificând că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase. 

Ideea o aveam de ceva timp în minte (cu referire la OnlyFans), dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.”, a spus Charlotte. Fiica lui Ilie Năstase i-a reproșat sportivului că nu a susținut-o, însă actuala soție a prezentat o cu totul altă versiune.

charlote.jpeg

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Ioana a mai precizat că fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans pentru că i-a cerut tatălui său o anumită mașină, însă el a refuzat și a trimis-o la muncă.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!”, a dezvăluit Ioana Năstase.

Pentru Antena Stars, Ioana Năstase a oferit și alte declarații șocante despre apropiații soțului ei. După cearta care a izbucnit la evenimentul unde Ilie Năstase își sărbătorea ziua, soția fostului tenismen face declarații șocante despre apropiații partenerului ei de viață.

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil. Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

ioana.jpg

„Am obosit să mă lupt cu hienele din jurul lui!”

S-a înțeles greșit că m-aș fi certat cu Ilie. Nu... Eu m-am supărat foarte tare, deoarece acel domn se ascunsese. Eu m-am dus foarte pașnic. Orice om sănătos la cap, este normal să mai aibă și astfel de ieșiri. Ca în orice familie, discuții... Eu nu mă certam cu el, doar îi spuneam că vreau să discut cu acea persoană. I-am spus: Ilie, te rog, scoate-l de unde s-a ascuns, să vorbesc cu el!”, a mărturisit Ioana Năstase, pentru Antena Stars.

S-a lămurit... Lucrurile au cam rămas așa. Acum, nu știu ce să spun. Am obosit să mă lupt cu hienele din jurul lui! Vreau să îl țin departe de oamenii cu gânduri ascunse. Eram deranjată... Eu v-am mai spus că oamenii frumoși și curați la suflet, eu îi accept. Eu am trăit altfel, trebuie să recunosc. Ce văd în jurul meu acum, mă îngrozesc. Sunt momente când la mine nu prea mă mai gândesc și foarte rău”, a adăugat soția lui Ilie Năstase.

Comentarii Facebook