Top 4 cele mai noi laptopuri Huawei


Vă doriți un laptop performant și nu știți pe care să îl alegeți? Vreți un sistem de operare cât mai actual, cu setări și caracteristici high-end? Nu vă atrage sistemul macOS al MacBook Pro și vă doriți să rămâneți la Windows? Seria Huawei Matebook este un concurent de seamă pe piața de laptopuri din România. În rândurile ce urmează vă vom prezenta top 4 cele mai noi laptopuri Huawei, pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită.

Laptopurile sunt printre cele mai versatile dispozitive smart de pe piața electronicelor actuale. O zi aglomerată la birou? Deschideți laptopul și editați lista de task-uri pe care trebuie să le îndepliniți. O ședință urgentă când sunteți în drum spre școală cu cei mici? Deschideți laptopul și conectați-vă la call din doar trei mișcări. Laptopurile au devenit foarte folositoare în viața de zi cu zi, atât în materie de business, cum am menționat, cât și când vine vorba de timpul liber. Poate sunteți în vacanță la munte, într-o cabană, și vă doriți să vedeți un film pe verandă, lângă foc. Vă luați laptopul din casă și dați play. Mai simplu de atât nu se poate. Astfel că astăzi, vă venim în ajutor cu recomandări de laptopuri Huawei Matebook. Suntem siguri că veți găsi un model care să fie pe placul dumneavoastră.

  • Huawei Matebook X Pro

Cel mai nou model lansat de Huawei este Matebook X Pro. Cu un display de 14 inci, sistem de operare Windows 11 Home și un procesor intel Core i7, acest laptop vă va ajuta să fiți mereu la curent cu tot ce e nou. Vine în două culori, și anume Ink Blue și Space Grey, cu un finiș mat, după cum exprimă și numele, ce îi dă dispozitivului un iz de eleganță și clasă. Acest model are o capacitate de stocare situată între 512 GB și 1 TB, așa că îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Vine în plus cu un ecran tactil, sensibil, ce vă va permite să îl apăsați atunci când sunteți pe drum și nu aveți mouse-ul la îndemână. Are funcții inteligente, un ecran Huawei FullView 3,1K2 și un touch pad Free Touch 5 actualizat. Tot ce rămâne să faceți este să vă decideți dacă acest model este pe placul dumneavoastră.

  • Huawei Matebook D 16

Acest model vine cu un design ușor într-un corp cu ecran de 16 inci. Având același finiș mat, în culoarea Space Grey, Matebook D 16 aduce cu el un procesor intel Core i5 sau i7 seria H, de a 12-a generație și un sistem de operare Windows 11 Home. Acest model nu mai dispune de ecran tactil, însă aduce o îmbunătățire prin adăugarea tastaturii numerice, luminată din spate. Fiind un laptop de dimensiuni mari, acesta este potrivit pentru munca de birou. Are o capacitate de stocare de 512 GB și vine de asemenea cu touch pad-ul clasic Huawei Free Touch. Are un buton de pornire/oprire cu amprentă digitală și este premiat pentru performanțele sale în tehnologie.

  • Huawei Matebook D 15 și Matebook D 14

Aceste modele vin cu ecrane de 15 inci, respectiv 14 inci. Cu un design elegant, metalic, în culori precum Space Grey sau Mystic Silver, le punem în aceeași categorie datorită asemănărilor dintre ele. Acestea au un sistem de operare Window 11 Home, precum dispozitivele înrudite de mai sus, touch pad Huawei Free Touch și un raport ecran-corp de 85%. Vin cu un procesor intel Core i5 de a 11-a generație și o capacitate de stocare de până la 512 GB. Fiind de mai mici dimensiuni, Huawei Matebook D 15 și D 14 sunt niște laptopuri versatile, ce pot fi luate cu ușurință în geantă sau rucsac și purtate alături oriunde mergeți. Fie că sunteți student și aveți de terminat un eseu la deadline, sau aveți ședință cu părinții înainte de ședința cu managerul, de la birou, aceste modele vă vor ajuta să vă duceți treburile la bun sfârșit.

Acum că ați aflat mai multe despre laptopurile Huawei Matebook, sperăm să puteți face alegerea potrivită în conformitate cu stilul dumneavoastră de viață. Vrem să vă mai spunem și faptul că toate aceste modele dispun de vedere integrală cu lumină albastră pentru confortul ochilor. Așa că, nu veți întâmpina niciodată probleme sau dureri la nivelul ochilor, după o zi încărcată.

Comentarii Facebook