Studiourile foto, luate cu asalt de clienții care așteaptă cu nerăbdare ședințele de Crăciun. Cât costă o astfel de ședință cu familia


Deşi este abia început de noiembrie, oamenii sunt dornici să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. Studiourile foto sunt asaltate de cereri pentru şedinţa de Crăciun. Nici vremea, nici preţurile nu par să-i ţină departe pe doritori. 

Se muncește de zor, sau mai bine spus, se distrează de zor lumea în studiourile foto, pentru că, spun cei care vin să-și facă aceste fotografii de familie, este un moment de bucurie pentru ei. Mulți dintre ei și-au făcut programări încă de anul trecut, după ce au plecat de la ședința foto de Crăciun și au făcut programare pentru anul acesta.

Deși este de abia începutul lunii noiembrie, oamenii vin să-și facă fotografiile

Cererea este mare. Deși este de abia începutul lunii noiembrie, oamenii vin să-și facă fotografiile, să fie siguri că nu rămân fără amintirile atât de dragi lor. Sunt oameni care vin și de ani de zile la rând și păstrează albumele în bibliotecă.

Pentru ei, magia Crăciunului înseamnă și aceste fotografii, mai ales că și decorurile sunt unele de poveste, iar fotografii se întrec pe ei. De la an la an aduc noi povești în fața oamenilor, tocmai pentru a îi bucura pe cei care vor astfel de amintiri.

De cele mai multe ori este vorba despre familii care împreună cu copiii. De altfel, pozele nu le păstrează doar pentru ei, sunt trimise și la rudele aflate în străinătate, în dar de Crăciun. Pentru o astfel de ședință foto, în funcție de numărul de numărul de fotografii și în funcție de albumul pe care îl doresc, oamenii plătesc începând de la 450 de lei și ajungând la poate 1000 de lei.


Comentarii Facebook